Διανομή Καυσόξυλων Πέλλετ και Ζωοτροφών στην Αττική και τα Νησία

Καυσόξυλα Διανομή

Διανομή Καυσόξυλων Πέλλετ και Ζωοτροφών στην Αττική και τα Νησιά

Η Agrowood πραγματοποιεί παραδόσεις καυσόξυλων, πέλλετ και ζωοτροφών σε όλη την Αττική. Επίσης κάνει διανομή καυσόξυλων σε νησιά. Μάθετε περισσότερα στο άρθρο αυτό.

>

Η επιχείρηση Agrowood – Ψάρρης  πραγματοποιεί διανομή καυσόξυλων, πέλλετ και ζωοτροφών σε ολόκληρη την Αττική άμεσα και με επαγγελματισμό. Επίσης κάνουμε παραδόσεις καυσόξυλων και πέλλετ σε νησιά μέσω πρακτορείων που θα μας υποδείξετε.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση καυσόξυλων σε ορόφους, ταράτσες και υπόγεια είτε χύμα είτε σε μεγάλους σάκους είτε μέσα σε τσουβάλια. Η τοποθέτηση καυσόξυλων μέσα σε μεγάλους σάκους γίνεται σε ορόφους και ταράτσες με σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα –γερανούς- με ασφάλεια και χωρίς κόπο από μέρους σας. Η τοποθέτηση καυσόξυλων σε ορόφους ή υπόγεια χύμα ή σε τσουβάλια γίνεται με προσοχή, γρήγορα και καθαρά μέσω ασανσέρ ή από το κλιμακοστάσιο με το εξειδικευμένο μας προσωπικό, με ειδικούς πλαστικούς κάδους. Φτάνουμε στο χώρος σας γρήγορα με τα ιδιόκτητα οχήματά μας.

Η διανομή στα Βόρεια και Δυτικά προάστια του λεκανοπέδιου της Αττικής από ένα κυβικό ξύλα και περισσότερο είναι δωρεάν. Η μεταφορά Πέλλετ ειναι δωρεάν για τις Αχαρνες και γειτονικούς Δημους.

 Επίσης κάνουμε διανομή φθηνών ζωοτροφών σε όλη την Αθήνα και τα προάστια της Αττικής. Ζωοτροφές για πρόβατα, κατσίκια, κουνέλια, κότες και γενικά για οικόσιτα ζώα. Μεταφέρουμε δέματα τριφύλλια και άχυρα στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Μπάλες από χοντρό ή ψιλό τριφύλλι για τροφή και δέματα από άχυρο για στρώση.

Περιοχές που Εξυπηρετούμε

Η επιχείρηση μας διανέμει καυσόξυλα, πέλλετ και ζωοτροφές στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Αττική αυθημερόν.

Μεταφέρουμε καυσόξυλα στα Βόρεια Προάστια και κυρίως στις περιοχές Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Άνοιξη, Εκάλη, Διόνυσο, Πεντέλη, Βριλήσσια, Μελίσσια, Δροσιά, Σταμάτα, Κρυονέρι, Νέα Ερυθραιά, Πολιτεία, Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη και μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας φτάνουμε και στον Άγιο Στέφανο

Στην Ανατολική Αττική και κυρίως στη Νέα Μάκρη, Αγία Παρασκευή Πόρτο Ράφτη, Κορωπί, Παλλήνη, Γέρακα, Γλυκά Νερά, Σπάτα, Ανθούσα και μέσω της Αττικής Οδού φτάνουμε και στο Μαρκόπουλο.

Στα Δυτικά Προάστια μέσω λεωφόρου Αθηνών και κυρίως στις περιοχές:  Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Ίλιον, Περιστέρι, Πετρούπολη, Καματερό, Χασιά, Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Μάνδρα, Οινόη, Ερυθρές Νέα Πέραμος ακόμα και στα Μέγαρα.

Σε περιοχές της Αθήνας και κυρίως Μεταμόρφωση, Νέο Ηράκλειο, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Καλογρέζα, Πεύκη, Λυκόβρυση, Ψυχικό, Νέα Χαλκηδόνα Γαλάτσι, Φιλοθέη, Βύρωνα, Παπάγου, Ζωγράφου. Άγιος Ιωάννης Ρέντης.

Επίσης εξυπηρετούμε με καυσόξυλα τα νησιά: Σαλαμίνα, Πόρος, Αίγινα, Σπέτσες, Ύδρα.

Διανομή Καυσόξυλων στα Νησιά

Παραδίδουμε καυσόξυλα και pellet σε όλα τα νησιά του Αιγαίου μέσω πρακτορείων μεταφορών. Καυσόξυλα και πέλλετ στα εξης νησιά Τζιά (Κέα), Κύθνος, Άνδρος, Τήνος, Σύρος, Μύκονος, Σέριφος, Σίφνος, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη, Ίος, Αμοργός, Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος, Κως και Ζάκυνθος. Σε αυτές τις περιπτώσεις αποστέλλουμε αποκλειστικά τα ξύλα συσκευασμένα, είτε σε παλέτες είτε σε μεγάλους σάκους. Τα δίνουμε στο αντίστοιχο πρακτορείο της επιλογής σας στην Αττική και στη συνέχεια αυτό αναλαμβάνει να τα φέρει στο χώρο σας με ασφάλεια.

Όλα τα ξύλα για τζάκι που προμηθεύουμε τους πελάτες μας ακόμα και στη καρδιά του χειμώνα είναι πάντα ξερά, καλοκομμένα και αποχυμωμένα στις διαστάσεις και τις αναλογίες που επιθυμούν . Μπορείτε να προμηθεύεστε τα προϊόντα  μας όλο το χρόνο.

Η Agrowood εγγυάται άριστη ποιότητα προϊόντων, αξιοπιστία και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες της.

Share this post