Ξενοδοχοϋπαλλήλων 89
Μενίδι, Αττικής
Ωράριο λειτουργίας

Δευ - Παρ: 8.00πμ - 07:00μμ

Σαβ: 8:00πμ - 04:00μμ

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εμπορία προιόντων που διασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα και υψηλή βιολογική αξία

Η Agrowood Ψάρρης Διονύσης, σεβόμενη το ζώο αλλά και τον άνθρωπο ως καταναλωτή των ζωοκομικών προϊόντων, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εμπορία προϊόντων που διασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα και υψηλή βιολογική αξία.

Τριφύλλι

Το τριφύλλι είναι απόλυτα ασφαλής ζωοτροφή για τα ζώα μας και αυτό γιατί η ανάπτυξη του και η επεξεργασία του γίνεται με φυσικό τρόπο χωρίς την προσθήκη χημικών ουσιών. Είναι το σπουδαιότερο παγκοσμίως κτηνοτροφικό φυτό, γεγονός που οφείλεται στην υψηλή θρεπτική του αξία. Το τριφύλλι  είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, ανόργανα άλατα και βιταμίνες. Χρησιμοποιείται ως ζωοτροφή στα σιτηρέσια βοοειδών, αλόγων, αιγοπροβάτων, χοίρων, κουνελιών και πουλερικών.

Ο σανός τριφυλλιού μαζεύεται στα τέλη της άνοιξης και όλο το καλοκαίριΕίναι το σπουδαιότερο παγκοσμίως κτηνοτροφικό φυτό, γεγονός που οφείλεται στην υψηλή θρεπτική του αξία. Το τριφύλλι  είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, ανόργανα άλατα και βιταμίνες. Χρησιμοποιείται ως ζωοτροφή στα σιτηρέσια βοοειδών, αλόγων, αιγοπροβάτων, χοίρων, κουνελιών και πουλερικών. Αφού κοπεί το τριφύλλι και στεγνώσει το μαζεύουμε σε ορθογώνιες μπάλες. Αμέσως μετά τα δέματα τριφυλλιού συλλέγονται και είναι έτοιμα για τροφή ή για αποθήκευση. Στην επιχείρηση μας στην Αθήνα θα βρείτε δέματα τριφυλλιού σε ορθογώνιες μπάλες 20-25 κιλών. Οι διαστάσεις των δεμάτων συνήθως είναι 90Χ50Χ40 εκατοστά.
Άχυρο

Το άχυρο προέρχεται από το αλώνισμα βρώμης σιταριού ή κριθαριού και είναι το μέρος των ξερών βλαστών χωρίς το καρπό. Χρησιμοποιείται για τροφή και για στρωμνή για τα ζώα μας ακόμα και για μόνωση και για διακοσμητικούς σκοπούς. Σας παρέχουμε άχυρο για διακόσμηση βιτρινών καταστημάτων και εκθεσιακών χώρων. Η σανοβρώμη χρησιμοποιείται και για τροφή για τα άλογα. Στην επιχείρησή μας θα βρείτε δέματα άχυρου σε ορθογώνιες μπάλες 20-25 κιλών. Οι διαστάσεις των δεμάτων είναι 90Χ50Χ40 εκατοστά και μικρότερα δέματα με διαστάσεις 60Χ50Χ40 εκατοστά.

Άλλες Ζωοτροφές που Διαθέτουμε

Στο κατάστημά μας στην Αττική μπορείτε να βρείτε επίσης πτηνοτροφές, κουνελοτροφές, αιγοπροβατατοτροφές, σκυλοτροφές, γατοτροφές, καθώς επίσης τριφύλλι και άχυρο.


Καλαμπόκι

Σιτάρι

Κριθάρι

Γιαρμάς

Μίγμα ωοτοκίας

Μίγμα νεοσσών

Τρίσπορο

Πίτουρο

Κουνελίνη

Βαμβακόπιτα

Ενσίρωμα καλαμποκιού

Ανάμεικτη τροφή αιγοπροβάτων