ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ & PELLET ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙ AGROWOOD ΨΑΡΡΗΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ - ΑΧΑΡΝΕΣ - ΑΤΤΙΚΗ

Η επιχείρηση Agrowood Ψάρρης Διονύσης, της οποίας η έδρα βρίσκεται στο Μενίδι (Αχαρνές) και εξυπηρετεί όλη την Αττική, εξειδικεύεται στα καυσόξυλα, τα pellet αλλα και τα κάρβουνα τα οποία εμπορεύεται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στην εταιρεία μας στο Μενίδι (Αχαρνές) στην Αττική, κατά κύριο λόγο, ασχολούμαστε με το λιανικό και χονδρικό εμπόριο στερεών καυσίμων, όπως είναι τα καυσόξυλα, τα κάρβουνα και τα pellet, καθώς και με το λιανικό εμπόριο υγραερίων. Όσο αφορά στα είδη ξύλου που διαθέτουμε, αυτά είναι πεύκο, οξιά, δρυς, ελιά, πουρνάρι αλλά και πορτοκαλιά, σε μήκη 25 έως 50 εκατοστών, τα οποία είναι κατάλληλα για τζάκια, σομπες, λέβητες ή φούρνους.

Με γνώμονα τη ποιότητα σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές εξυπηρετούμε τα τελευταία χρόνια τους πελάτες μας.

Πριν μια δεκαετία ήμασταν και εμείς καταναλωτές στερεών καυσiμων. Παρατηρήσαμε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε οπως και οι περισσότεροι ήταν αυτό της χαμηλής ποιότητας και γεμάτο υγρασίας καυσόξυλων. Δημιουργήσαμε λοιπόν την Agrowood με κύριο σκοπό να προμηθεύουμε τους καταναλωτές στην Αθήνα καυσόξυλα ξερά όλο το χρόνο. Η δεκαετής πορεία μας στο χώρο και τα σχόλια των πελατών μας οχι μόνο μας έδειξε ότι πετύχαμε το στόχο μας αλλα συνάμα μας παρότρυνε να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο τη προσπάθεια αυτή.

Τα ξύλα για τζάκι και σόμπα της εταιρείας Agrowood Ψάρρης Διονύσης, όπως και όλα τα άλλα προϊόντα μας, βρίσκονται στεγασμένα, με αποτέλεσμα να έχουν πολύ χαμηλά ποσοστά υγρασίας, να είναι σαφώς καθαρά και -φυσικά- απαλλαγμένα από χώματα πέτρες και άλλα υλικά, καθώς ο ιδιόκτητος χώρος μας στο Μενίδι (Αχαρνές) Αττικής έχει συμπαγές δάπεδο, κατασκευασμένο από τσιμέντο.

Με τον τρόπο αυτό & εξυπηρετώντας όλη την Αττική και τα νησιά σας εξασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα, καθώς και τη μέγιστη δυνατή θερμική απόδοση των στερεών καυσίμων, καυσόξυλων, κάρβουνων και pellet, που προμηθεύεστε από εμάς.

Περάστε να μας γνωρίσετε!!