Ξενοδοχοϋπαλλήλων 89
Μενίδι, Αττικής
Ωράριο λειτουργίας

Δευ - Παρ: 08.00πμ - 08:00μμ

Σαβ: 08:00πμ - 04:00μμ

Ποιοί είμαστε

Καυσόξυλα & Pellet Agrowood Ψάρρης στο Μενίδι - Αχαρνές - Αττική

Η επιχείρηση Agrowood Ψάρρης Διονύσης, της οποίας η έδρα βρίσκεται στο Μενίδι (Αχαρνές) και εξυπηρετεί όλη την Αττική, εξειδικεύεται στα καυσόξυλα, τα κάρβουνα, τα pellet αλλά και τις ζωοτροφές, τα οποία εμπορεύεται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στην εταιρεία μας στο Μενίδι (Αχαρνές) στην Αττική, κατά κύριο λόγο, ασχολούμαστε με το λιανικό και χονδρικό εμπόριο στερεών καυσίμων, όπως είναι τα καυσόξυλα, τα κάρβουνα και τα pellet, καθώς και με το λιανικό εμπόριο ζωοτροφών και υγραερίων. Όσο αφορά στα είδη ξύλου που διαθέτουμε, αυτά είναι πεύκο, οξιά, δρυς, ελιά, πουρνάρι αλλά και πορτοκαλιά, σε μήκη 25 έως 50 εκατοστών, τα οποία είναι κατάλληλα για τζάκια, σομπες, λέβητες ή φούρνους.

Με γνώμονα τη ποιότητα σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές εξυπηρετούμε τα τελευταία χρόνια τους πελάτες μας.

Πρίν μια δεκαετία ήμασταν και εμείς καταναλωτές στερεών καυσiμων. Παρατηρήσαμε οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε οπως και οι περισσοτεροι ήταν αυτο της χαμηλής ποιότητας και γεματο υγρασίας καυσόξυλων. Δημιουργήσαμε λοιπόν την Agrowood με κύριο σκοπό να προμηθεύουμε τους καταναλωτές στην Αθήνα καυσόξυλα ξερά όλο το χρόνο. Η δεκαετής πορεία μας στο χώρο και τα σχόλια των πελατών μας οχι μόνο μας έδειξε ότι πετύχαμε το στόχο μας αλλα συνάμα μας παρότρυνε να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο τη προσπάθεια αυτή.Τα ξύλα για τζάκι και σόμπα της εταιρείας Agrowood Ψάρρης Διονύσης, όπως και όλα τα άλλα προϊόντα μας, βρίσκονται στεγασμένα, με αποτέλεσμα να έχουν πολύ χαμηλά ποσοστά υγρασίας, να είναι σαφώς καθαρά και -φυσικά- απαλλαγμένα από χώματα πέτρες και άλλα υλικά, καθώς ο ιδιόκτητος χώρος μας στο Μενίδι (Αχαρνές) Αττικής έχει συμπαγές δάπεδο, κατασκευασμένο από τσιμέντο.


Με τον τρόπο αυτό & εξυπηρετώντας όλη την Αττική και τα νησιά σας εξασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα, καθώς και τη μέγιστη δυνατή θερμική απόδοση των στερεών καυσίμων, καυσόξυλων, κάρβουνων και pellet, που προμηθεύεστε από εμάς.

Περάστε να μας γνωρίσετε!!