Ξενοδοχοϋπαλλήλων 89
Μενίδι, Αττικής
Ωράριο λειτουργίας

Δευ - Παρ: 8.00πμ - 07:00μμ

Σαβ: 8:00πμ - 04:00μμ

ΠΕΛΛΕΤ

Πέλλετ

Τα pellet της Agrowood Ψάρρης  εγγυώνται τη μέγιστη θερμική απόδοση, ενώ προσφέρονται σε εσάς σε προνομιακές τιμές.

Πολύ φτηνά λευκά πέλλετ κατηγορίας Α1. Παράδοση στην Αθήνα και σε όλη την Αττική. Δωρεάν τοποθέτηση 1 μέτρο από το φορτηγό.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την απρόσκοπτη εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι να έχετε κρατήσει μια θέση στάθμευσης για τα οχήματα μεταφοράς μας.


Δείτε παρακάτω όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα pellet που εμπορευόμαστε.


Rezult Pellet

Τα συγκεκριμένα πέλλετ ανήκουν στη κατηγορία των πέλλετς υψηλής ποιότητας με πιστοποίηση En plus Α1. Πρόκειται για λευκά πέλλετ από την ουκρανία . Η θερμιδική τους απόδοση είναι 5,05 kw / kg. Η περιεκτικότητα σε στάχτη είναι 0,2 % . Είναι κατάλληλα πέλλετ για σόμπες και λέβητες. Κάθε παλέτα περιέχει 70 τσουβάλια 15 κιλών. Το τσουβάλι κοστίζει 10 ευρώ. Η τιμή για 66 τσουβάλια ( 990 κιλά ) είναι 660 ευρώ. Η τιμή παλέτας είναι 700 ευρώ και ζυγίζει 1050 κιλά. Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται δωρεάν παράδοση για γειτονικούς δήμους των Αχαρνών. Για παράδοση σε άλλους δήμους του λεκανοπεδιου υπάρχει χρέωση.


Golden Nuggets Pellet

Το γκοντεν ναγκετς πελλετ είναι τo γνωστό στους περισσότερους λευκό αυστριακό πελλετ της Schweishofer. Άριστο ποιοτικά με πιστοποιήσεις ONORM M 7135, Din Plus 7A040 και ENplus A1. Η θερμιδική απόδοση ανέρχεται στις 5,1 kw /kg και η περιεκτικότητα σε στάχτη μικρότερη από 0,7%. Η παλέτα έχει 66 σακιά των 15 κιλών. Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται παράδοση για γειτονικούς δήμους των Αχαρνών. Για παράδοση σε άλλους δήμους του λεκανοπεδίου υπάρχει χρέωση.

  

Hot Material Pellet

Το Χοτ Ματιριαλ πέλλετ είναι το δεύτερο γνωστότερο λευκό αυστριακό πέλλετ της Schweishofer. Άριστο ποιοτικά όπως και το Golden Nuggets με πιστοποιήσεις ONORM M 7135, Din Plus 7A040 και ENplus A1. Η θερμιδική απόδοση ανέρχεται στις 5,1 kwkg και η περιεκτικότητα σε στάχτη μικρότερη από 0,7%. Η παλέτα έχει 66 σακιά των 15 κιλών. Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται παράδοση για γειτονικούς δήμους των Αχαρνών. Για παράδοση σε άλλους δήμους του λεκανοπεδίου υπάρχει χρέωση.

Fox Pellet

Τα Φοξ είναι πιστοποιημένα πέλλετ κατηγορίας Α1 από αποφλοιωμένα έλατα και πεύκα. Είναι κατάλληλα για σόμπες και λέβητες και για επαγγελματική χρήση. Η θερμιδική απόδοση ανέρχεται στις 5,1 Kw / kg . Η περιεκτικότητα σε στάχτη ανέρχεται σε κάτω από 0,7%. Κάθε παλέτα περιέχει 67 τσουβάλια 15 κιλών. Το τσουβαλι κοστίζει 9,5 ευρω. Η τιμή παλέτας είναι 636 ευρώ και ζυγίζει 1005 κιλά. Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται παράδοση για γειτονικούς δήμους των Αχαρνών. Για παράδοση σε άλλους δήμους του λεκανοπεδίου υπάρχει χρέωση.