Καυσόξυλα - Pellet - Ζωοτροφές - Agrowood - Ψάρρης Διονύσης
Καυσόξυλα - Πέλλετ - Κάρβουνα
Ζωοτροφές - Φιάλες Υγραερίου
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Agrowood
 
 
 
Καυσόξυλα
 
 
 
 

Καυσόξυλα Agrowood

 
Τα καυσόξυλα που μπορείτε να προμηθευτείτε από την Agrowood Ψάρρης Διονύσης στο Μενίδι (Αχαρνές) & τα παραδίδουμε σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής, χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική τους ποιότητα και σας εξασφαλίζουν υψηλή θερμική απόδοση.

Στην επιχείρησή μας θα βρείτε περσινά καυσόξυλα, στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς.

Φροντίζουμε ώστε τα καυσόξυλα μας να διατηρούνται στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Έτσι, η ποιότητα αλλά και η απόδοσή τους παραμένει παραμένει κορυφαία ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα.
 

Τιμές

 
Τιμές
 
*Οι τιμές αναφέρονται σε χωρικά κυβικά μέτρα (Χύδην)
 
Μεγάλη ποικιλία από φθηνά και στεγνά καυσόξυλα. Δωρεάν παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής. Δωρεάν τοποθέτηση δίπλα στο φορτηγό.
 
Δείτε παρακάτω τα είδη καυσόξυλων που διαθέτουμε.
 
Πεύκο
 
Πεύκο
 
Το πεύκο είναι ένα ξύλο «εύκολο», το πλέον οικονομικό και δίνει εξαιρετική φωτιά. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν το προμηθευτούμε τόσο ξερό, πιάνει φωτιά πολύ εύκολα χωρίς να μας κουράζει. Σε εμας θα βρείτε πεύκο της καλύτερης ποιότητας. Με υγρασία κάτω του 15%, με μεγάλη και γρήγορη θερμαντική απόδοση και εντυπωσιακή φωτιά, συνίσταται για τζάκι και ξυλολέβητα.
 
Οξιά
 
Οξιά
 
Η οξιά είναι ένα μέτριας σκληρότητας ξύλο. Προσφέρει ωραία, δυνατή φωτιά και πολύ μεγάλη θερμοκρασία, με ικανοποιητική διάρκεια καύσης. Για αυτό και συνδυάζεται με άλλα ξύλα, όπως την ελιά ή το πουρνάρι. Είναι ιδανικό ξύλο για σόμπες και ενεργειακά τζάκια.
 
Δρυς
 
Δρυς
 
Το ξύλο της δρυός, της γνωστής σε όλους μας βελανιδιάς, ανήκει στα λεγόμενα σκληρά ξύλα. Έχει πολύ μεγάλη θερμική αξία, καίγεται με ήρεμη και μακριά φωτιά, δίνει πολύ καλά κάρβουνα και αποτελεί ιδανική επιλογή καυσόξυλου για τζάκια και ξυλολέβητες.
 
Ελιά
 
Ελιά
 
Μία από τις καλύτερες επιλογές ξύλων για τζάκι είναι τα ξύλα της ελιάς, είτε πρόκειται για κορμό, είτε για ρίζα ελιάς. Καίγονται αργά, δεν παρουσιάζουν σκασίματα, μυρίζουν ευχάριστα, δίνουν μία δυνατή φωτιά και κάνουν πολύ ωραία θράκα.
 
Πουρνάρι
 
Πουρνάρι
 
Το πουρνάρι όπως και η αριά είναι τα καλύτερα καυσόξυλα από όλα. Παρουσιάζουν μόνο πλεονεκτήματα. Μεγάλη θερμική απόδοση, καίγονται πολύ αργά, έχουν ολοκάθαρη καύση, είναι τα πιο συμπαγή καυσόξυλα και δημιουργούν το καλύτερο κάρβουνο. Είναι ιδανικά για τα ενεργειακά τζάκια, αλλά χρησιμοποιούνται με την ίδια επιτυχία σε τζάκια, σόμπες και ξυλολέβητες.
 
Πορτοκαλιά
 
Πορτοκαλιά
 
Η πορτοκαλιά έχει παρόμοιο τρόπο καύσης με το πεύκο. Βγάζει πολύ μεγάλη ζέστη, πολύ πλούσια φωτιά, ωραίο άρωμα και είναι επίσης πολύ οικονομική λύση. Συνίσταται για σόμπες, ενεργειακά τζάκια και ξυλολέβητες.
 

Δαδί - Προσάναμμα Agrowood

 
Δαδί - Προσάναμμα Agrowood
 
Το δαδί είναι φυσικό προσάναμμα που παράγεται από την καρδιά του πεύκου, στην οποία βρίσκεται συσσωρευμένο το ρετσίνι.

Φυσικό προσάναμμα ξύλου απο ελληνικό πεύκο.
Ιδανικό για το άναμμα τζακιού, BBQ, σόμπας.
  • Ανάψτε 3-5 τεμάχια και τοποθετήστε τα σε διάφορα σημεία
  • Αποθηκεύστε το προϊόν σε ξηρό και σκιερό περιβάλλον
  • Απομακρύνετε τα παιδιά όταν ανάβετε τη φωτιά
  • Υγρασία < 15%
 
Δαδί - Προσάναμμα Agrowood
 

Extra υπηρεσίες

 
Extra υπηρεσίες
 
Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια -πάντα σε πολύ προσιτές τιμές- κλαδέματα και κοπές δέντρων, καθώς επίσης και καθαρισμό καμινάδων, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και με σεβασμό στο περιβάλλον στο οποίο ζούμε.

Με κάθε αγορά καυσόξυλων από ένα κυβικό και πάνω, σας δίνουμε δώρεαν δύο συσκευασίες προσάναμμα!
 
 
 
 
Επικοινωνία
 
 
Καυσόξυλα - Pellet - Ζωοτροφές - Agrowood - Ψάρρης Διονύσης
 
Ξενοδοχοϋπαλλήλων 89
13672 Μενίδι, Αχαρνές, Λεκανοπέδιο Αττικής
 
Τηλέφωνο: +302102430036
 
Κινητό τηλέφωνο: +306973332986
 
Ωράριο λειτουργίας