ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ

ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ

Σε εμάς θα βρείτε μπρικέτες πιστοποιημένες ανώτατης ποιότητας με εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά υγρασίας. Αποτελούν την εναλλακτική λύση για μια σύγχρονη και φιλική προς το περιβάλλον θέρμανση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στερεό καύσιμο σε τζάκια (συμβατικά και ενεργειακά), ξυλολέβητες, ξυλόσομπες καθώς και σε ξυλόφουρνους αρτοποιίας.
Ένα κιλό μπρικέτας αντιστοιχεί σε περίπου 1,5 κιλό καυσόξυλα. Είναι συσκευασμένες σε δεκάκιλες συσκευασίες για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση χωρίς να λερώνουμε. Επίσης καταλαμβάνουν μικρό χώρο κατά την αποθήκευση.

Μπρικέτες FOX Ουκρανίας από οξυά τύπου Nestro κλάσης Α1 χωρίς τρύπα σε 10κιλες συσκευασίες. Η υγρασία είναι μικρότερη από 10% και η στάχτη μικρότερη από 3%.Η παλέτα περιέχει 100 δεκάκιλες συσκευασίες και ζυγίζει 1 τόνο. Η τιμή της ανέρχεται στα 800 ευρώ συμπεριλαμβάνει φπα 24% και μεταφορά στα βόρεια προάστια στην Αττική και δήμους που συνορεύουν με τις Αχαρνές. Η τιμή των 10 κιλών είναι 8 ευρώ για παραγγελία ενός τόνου.

Μπρικέτες FOX Ουκρανίας από οξυά τύπου Pini Key υψηλής συμπίεσης κλάσης Β με τρύπα σε 10κιλες συσκευασίες. Η υγρασία είναι μικρότερη από 10% και η στάχτη μικρότερη από 3%.Η παλέτα περιέχει 100 δεκάκιλες συσκευασίες και ζυγίζει 1 τόνο. Η τιμή της ανέρχεται στα 800 ευρώ συμπεριλαμβάνει φπα 24% και μεταφορά στα βόρεια προάστια στην Αττική και δήμους που συνορεύουν με το Μενίδι. Οι τιμές των 10 κιλών είναι 8 ευρώ για παραγγελία ενός τόνου.

Μπρικέτες Σβαισχοφερ Αυστρίας από έλατο κλάσης Α1 με τρύπα σε 10κιλες συσκευασίες. Η υγρασία είναι μικρότερη από 12% και η στάχτη είναι μικρότερη από 0,5%. Η παλέτα περιέχει 100 δεκάκιλες συσκευασίες και ζυγίζει ένα τόνο. Η τιμή της ανέρχεται στα 850 ευρώ συμπεριλαμβάνει φπα 24% και μεταφορά στα βορεια προάστια στην Αττική και γειτονικούς δήμους με τις Αχαρνές. Η τιμή των 10 κιλών είναι 8,5 ευρώ για παραγγελία ενός τόνου.

Για διανομή μισού τόνου υπάρχει μικρή χρέωση στα μεταφορικά.