• Kaysoksyla Agrowood

    Agrowood

    Καυσόξυλα - Pellet

Επικοινωνία

Καυσόξυλα - Pellet - Ζωοτροφές - Agrowood - Ψάρρης Διονύσης

Ξενοδοχοϋπαλλήλων 89
13672 Μενίδι, Αχαρνές

Τηλέφωνο 2102430036
Κινητό τηλέφωνο 6973332986

%69%6E%66%6F%2E%61%67%72%6F%77%6F%6F%64%40%67%6D%61%69%6C%2E%63%6F%6D

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Σάββατο  8:00 πμ - 16:00 μμ
Κυριακή κλειστά

Στην αρχή

Καυσόξυλα Agrowood


Τα καυσόξυλα που μπορείτε να προμηθευτείτε από την Agrowood Ψάρρης Διονύσης στο Μενίδι (Αχαρνές) Αττικής χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική τους ποιότητα και σας εξασφαλίζουν υψηλή θερμική απόδοση.

Δείτε παρακάτω τα είδη καυσόξυλων που διαθέτουμε.

Στην επιχείρηση μας θα βρείτε περσινά ξύλα για τζάκι καθώς και περσινά καυσόξυλα, στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς.

Τα ξύλα αλλά και τα καυσόξυλα μας, διατηρούνται στις καλύτερες συνθήκες, έτσι ώστε ακόμα και περσινά, να μην παύουν να είναι τα καλύτερα.

Πεύκο

Kaysoksyla Peyko Agrowood

Το πεύκο είναι ξύλο «εύκολο» και το πλέον οικονομικό που δίνει εξαιρετική φλόγα. Ακόμα και στη περίπτωση που δεν το προμηθευτούμε τόσο ξερό πιάνει φωτιά πολύ εύκολα χωρίς να μας κουράζει. Σε μας θα βρείτε το πεύκο της καλύτερης ποιότητας. Υγρασία κάτω του 15%, με μεγάλη και γρήγορη θερμαντική απόδοση και εντυπωσιακή φωτιά. Συνίσταται για τζάκι και ξυλολέβητα.


Οξιά

Kaysoksyla Oksia Agrowood

Η οξιά είναι μέτριας σκληρότητας ξύλο. Προσφέρει ωραία δυνατή φλόγα και πολύ μεγάλη θερμοκρασία χωρίς μεγάλη διάρκεια καύσης γι' αυτό και συνδυάζεται με άλλα ξύλα , πως ελιά ή γαύρο. Είναι ιδανικό ξύλο για σόμπες.


Δρυς

Kaysoksyla Drys Agrowood

Το ξύλο της δρυός, της γνωστής σε όλους μας βελανιδιάς, ανήκει στα λεγόμενα σκληρά ξύλα. Έχει πολύ μεγάλη θερμική αξία, καίγεται με ήρεμη και μακριά φλόγα, δίνει πολύ καλά κάρβουνα και αποτελεί ιδανική επιλογή καυσόξυλου για τζάκια και ξυλολέβητες.

Ελιά


Μία από τις καλύτερες επιλογές ξύλων για τζάκι είναι τα ξύλα της ελιάς, είτε πρόκειται με κορμό ελιάς είτε με ρίζα ελιάς. Καίγονται αργά, δεν παρουσιάζουν σκασίματα, μυρίζουν ευχάριστα, δίνουν μία δυνατή, γαλάζια φλόγα και κάνουν πολύ ωραία θράκα.


Πουρνάρι

Kaysoksyla Pournani Agrowood

Το πουρνάρι όπως και η αριά είναι τα καλύτερα καυσόξυλα από όλα. Παρουσιάζουν μόνο πλεονεκτήματα . Μεγάλη θερμική απόδοση , καίγονται πολύ αργά, δε βγάζουν σχεδόν καθόλου καπνό, είναι τα πιο συμπαγή καυσόξυλα και δημιουργούν το καλύτερο κάρβουνο. Είναι ιδανικά για τα ενεργειακά τζάκια αλλά χρησιμοποιούνται με την ίδια επιτυχία σε σόμπες και ξυλολέβητες.

Πορτοκαλιά

Kaysoksyla Portokalia Agrowood

Η πορτοκαλιά έχει παρόμοιο τρόπο καύσης με το πεύκο. Βγάζει πολύ μεγάλη ζέστη πολύ πλούσια φλόγα ωραίο άρωμα και είναι επίσης πολύ οικονομική λύση. Συνίσταται για σόμπες , τζάκια και ξυλολέβητες.


Τιμές

Προϊόν Τιμή
Πεύκο 75 Ευρώ
Οξιά 80 Ευρώ
Δρυς 80 Ευρώ
Ελιά 85 Ευρώ
Ρίζα Ελίας 85 Ευρώ
Πουρνάρι 85 ευρω
Πορτοκαλιά 80 Ευρώ
Ανάμεικτο 80 Ευρώ

*Οι τιμές αναφέρονται σε χωρικά κυβικά μέτρα (Χύδην)

Κάρβουνα Agrowood


Karvouna Agrowood

Σε ποιόν Έλληνα δεν αρέσει το ψήσιμο στα κάρβουνα; Οι πιο αγαπημένοι μεζέδες είναι ψάρια ή κρεατικά ψημένα στη σχάρα, που από κάτω σιγοκαίει η φωτιά.

Για να φτιαχτούν τα κάρβουνα χρειάζεται πολυήμερη διαδικασία. Τα καυσόξυλα από σκληρά δέντρα όπως είναι ο κέδρος, δρυς, το πουρνάρι κ.λπ. στοιβάζονται με μεγάλη προσοχή για να μην υπάρχουν κενά, σε πολλά στρώματα, δημιουργώντας ένα ημισφαιρικό σχήμα. Στη συνέχεια καλύπτονται από ξερούς θάμνους, από πάνω με χλωρά κλαδιά και φύλλα και τέλος με χώμα που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για καμίνι και περιέχει καρβουνόσκονη.

Από μία τρύπα στην κορυφή του καμινιού ανάβει φωτιά στο κέντρο του. Η τρύπα σκεπάζεται με μία λαμαρίνα που την ανοίγουν κατά διαστήματα για να τροφοδοτηθεί η φωτιά. Ο αέρας που μπαίνει πρέπει να είναι ελάχιστος, ώστε η καύση να γίνεται πολύ αργά και να μετατραπούν τα καυσόξυλα σε ξυλοκάρβουνο.

Η διαδικασία μετατροπής των καυσόξυλων σε κάρβουνο κρατάει γύρω στις 20 μέρες. Το καμίνι πρέπει να παρακολουθείται διαρκώς, ημέρα και νύχτα, για να μην πάρει πολύ αέρα και για να μην ανοίξει η τρύπα και βγουν φλόγες.


Δαδί - Προσάναμμα Agrowood

Dadi Agrowood

Το δαδί είναι φυσικό προσάναμμα που παράγεται από την καρδιά του πεύκου, στην οποία βρίσκεται συσσωρευμένο το ρετσίνι.

Φυσικό προσάναμμα ξύλου απο ελληνικό πεύκο.
Ιδανικό για το άναμμα τζακιού, BBQ, σόμπας

  • Ανάψτε 3-5 τεμάχια και τοποθετήστε τα σε διάφορα σημεία
  • Αποθηκεύστε το προϊόν σε ξηρό και σκιερό περιβάλλον
  • Απομακρύνετε τα παιδιά όταν ανάβετε τη φωτιά
  • Υγρασία < 15%

Extra υπηρεσίες

Kaysoskyla Agrowood

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια πάντα σε πολύ προσιτές τιμές κλαδέματα και κοπές δέντρων καθώς επίσης και καθαρισμό καμινάδων με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς επίσης και το σεβασμό στο περιβάλλον το οποίο ζούμε.

Με κάθε αγορά καυσόξυλων, σας δίνουμε δώρεαν μια συσκευασία προσάναμμα